15/3

Helu!

De känns som alla skrivit nått om melodifestivalen, men det är ju en tradition! de bästa året måste ha varit när The Ark va med jag var heelt kär i Ola salo då!! haha x) men sheet va otippat de va denna gången!! Jag tycker ändå det va bra att Malena vann inte den jag hoppats på, okej hon ser ut som en dragqueen men det är så olikt Sverige så jag tror vi kan komma långt på den!
Men en sak jag verkligen inte fatta va hur Caroline af Ugglas kunde få så bra!! seriöst hon är ju helt efterbliven, och låten va ju inte ens bra? OCH hon duschar inte med shampoo!! konstigt.. haha



Är de någon som ser på Den rätte för Rosing?? Jag älskar det, bortsätt från att Linda är en pedofil, men vem annars ska hon välja bland dom killarna om inte Hugo?








Seriöst hur kan man inte tycka att han är söt??
<3

Ne nu måste jag göra en engelska läxa som jag hade glömt bort att vi hade =S


Kommentarer
Postat av: Helena

hahaha xD Hugo är ju äcklig! :O slisken. stöter på linda så haha

2009-03-15 @ 13:05:27
URL: http://helena123.blogg.se/
Postat av: Wilma

Trött på att hitta sist till alla gratissidor då poänggränserna är löjligt höga och det är omöjligt att värva folk eftersom alla redan är medlemmar? Då är http://www.freestreet.se/?r=1545 sidan för dig!! Den går till på samma sätt som alla andra sidor, men eftersom den är ny och inte har så många medlemmar går det jättelätt att samla ihop poäng! På en vecka har jag redan fått ihop presentkort på 300! Det har jag ALDRIG lyckats med på någon annan sida. Passa på och bli medlem du också innan alla andra hitar dit och det blir svårare!

2009-03-15 @ 16:20:27
Postat av: Linnea

Haha sanna Gaah han är ful och äcklig, get over him!!! xD

2009-03-15 @ 23:01:43
URL: http://lilyanlinnea.blogg.se/
Postat av: Sanna

Nee Linnea de är han itne!! x)

2009-03-16 @ 17:42:35
URL: http://sassiedee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0