PASAA.blogg.se

Min och patricias blogg:



PASAA.blogg.se















My new Blog

Hej hej! Har inte bloggat på hela lovet, men jag har varit i a-sås typ varje dag haha =P jag vill flytta dit, men ingen i min familj vill de =( haha men i dag ska jag bara slappa, tänkte göra de i går då jag inte sovit mkt natten innan, men så ville Linnea att jag och Patricia skulle med henne och se en fotbollsmatch på nått ställe med Jamal så vi åkte med =P

Men jag ska sluta blogga här för jag och Patricia ska starta en blogg tillsammans, vi har lite problem med namnet å så men snart så =)

Ha det bra Puss S






Starlight

Hello whats up?

Jag har bestämt mig att komma i form till sommaren nu =P inte äta godis och sånt på vardagarna och äta mäst frukt! Jag skulle verkligen vilja ha ett löpband, elr gå ut och springa men har ingen att springa med och jag vill inte springa själv för det är så himla tråkigt. Men på lovet då ska jag träna massa.

I dag i skolan har vi tagit kort.. och eeh byggt en spagetti bro! Jag, Linnea, Julia, Aydin och Atso var i ett lag och jag tror faktiskt att våran kommer vinna, den består nog mer av lim än av spagetti.. och i dag målade vi den i rosa, metallrosa, blå och metall blå, så skrev vi Starlight som jag så fint döpte den till, över hela framsidan =) så nu är den den finaste även fast den ser ut som en fisk enligt vissa.


Kolla vilken fin bild på vatten jag tog




Jag och Pat = Tvillingar
haha Nej vi ringde inte varandra i går och bestämde vad vi skulle ha på oss.




Puss S

Sunshine

Vilket härligt väder det varit i dag!! Jag var i skolan från 9, eller kvart över typ för tåget var försenat, sedan hade vi nationellt prov i svenska, vet inte hur det gick.. men sedan åkte vi hem vid 11.

Jag har för det mästa suttit ute och solat sen jag kom hem, och jag tänkte inte på att smörja in mig för jag tänkte inte att det skulle ta så mycket nu, men det gjorde det. Jag har bränt mig på nyckelbenen, magen och ansiktet! jag har en fyrkant i pannan!! =S

Hoppas det är lika bra väder i mån så man kan sola lite mer då =) Åh jag har verkligen luast att vara hemme i mån och sola hela dagen!

Det syns inte så tydligt här



Det ser typ ut som mina ögon har ändrat färg lite, för jag har fått en blå ring runt den gröna helt cp! haha


RSS 2.0